Izgalmas és szerethető lakossági kampányokkal, egyszerűen alkalmazható tippekkel, finom receptekkel mutatjuk meg, hogy mennyire egyszerű odafigyelni arra, hogy mi kerül az asztalunkra.
Sokrétű szakmai tevékenységgel segítjük a felelősen gondolkodó vendéglátóhelyeken a környezetbarát intézkedések bevezetését, és a fenntarthatósági törekvések kommunikációját a vendégek felé.
Fontosnak tartjuk a felnövekvő generációk megszólítását, edukálását is különböző programokkal: ovisoknak szól Gasztrohős Palánták foglalkozásunk (2017 óta), kisiskolásoknak Gasztrohős Padtárs -, középiskolásoknak pedig Diák PróbatÉtel programunk (2019 óta). Felnőtteknek Gasztrohős PróbatÉtel akadálypályánk szól, amely tulajdonképpen egy csapatépítés, egy olyan felszabadult, jó hangulatú esemény, ahol valódi tudásátadás is zajlik, és a résztvevők feltehetik a kérdéseiket is.
Hisszük, hogy gyerekeknél és felnőtteknél is maradandóbb a tudásátadás, ha játékélményhez kapcsolódik. Igyekszünk üzeneteinket pozitív formában megfogalmazni, tippeket is adva és tapasztalatainkat beépítve egyre hatékonyabban kommunikálni azokat, hogy valódi változást érhessünk el.